Despre noi

RFI PHARMA este o companie romaneasca ce activeaza in domeniul sanatatii, cu misiunea de a asigura accesul populatiei la cele mai bune produse din acest domeniu.

Parteneriatele internationale cu companii de renume, ne garanteaza accesul permanent la cele mai importante noutati din piata, putand pune la dispozitia clientilor nostri servicii complete de consultanta, distributie si promovare a produselor si serviciilor din industria sanatatii.

RFI PHARMA a devenit, incepand cu anul 2015, partenerul exclusiv al Franco-Indian Pharmaceuticals Pvt. Ltd. in Romania. Aceasta colaborare are scopul de a oferi populatiei o gama de produse de tip supliment alimentar ce si-au dovedit eficienta peste timp, la preturi foarte accesibile.

 

Mai multe informatii

Despre produsele noastre

Calitatea este principalul atribut considerat de Franco Indian in dezvoltarea produselor sale, in scopul de a aduce o imbunatatire considerabila vietii.

Fie ca este vorba de extrase din plante sau minerale, produsele propuse de Franco-Indian sunt concepute pentru a atinge nevoi esentiale ale organismului.

Suplimentele alimentare contin unele dintre cele mai importante substante pentru organism, cum ar fi Fierul sau Vitamina E, in cantitati corespunzatoare DZR.

Produsele noastre: