Despre noi

RFI PHARMA

Este o companie romaneasca ce activeaza in domeniul sanatatii, cu misiunea de a asigura accesul populatiei la cele mai bune produse din acest domeniu.

Parteneriatele internationale cu companii de renume, ne garanteaza accesul permanent la cele mai importante noutati din piata, putand pune la dispozitia clientilor nostri servicii complete de consultanta, distributie si promovare a produselor si serviciilor din industria sanatatii.

RFI PHARMA a devenit, incepand cu anul 2015, partenerul exclusiv al Franco-Indian Pharmaceuticals Pvt. Ltd. in Romania.

subheading-img

Franco Indian Pharmaceuticals

Franco-Indian Pharmaceuticals Pvt. Ltd. este una dintre cele mai reputate companii in domeniul farmaceutic din India. Compania pune accentul pe calitatea si siguranta produselor si preturi accesibile care sa permita oamenilor accesul la sanatate.

Franco-Indian Pharmaceuticals are sediul in Mumbai, iar echipa sa numara peste 2000 de angajati, o echipa de Marketing de peste 1200 oameni si aproximativ 1600 distribuitori.

Produsele companiei acopera o gama terapeutica larga, de la pediatrie si dermatologie, la respirator si ginecologie, in forme de prezentare multiple: tablete, capsule, unguente, solutii si suspensii.

Franco-Indian a fost evaluata permanent ca una dintre cele mai respectate companii din India.

2016

Franco-Indian Pharmaceuticals Pvt. Ltd. a fost infiintata pe data de 1 mai 1949, de catre Domnul M. Postel, de nationalitate franceza, in Bombai, sub denumirea de Franco-Indian United Laboratories.

In perioada in care compania a fost infiintata, piata farmaceutica in India era una de dimensiuni medii, in care toate produsele medicamentoase importante erau importate, existand extreme de putin producatori locali.

1949

Primul medicament Penicilina oral in India – Franco Indian a facut primul pas important in 1955 cu introducerea pe piata a Penicilinei orale –V – PENIVORAL.  Este pentru prima data cand penicilina a fost comercializata in India.

1955

In 1961, Franco Indian a ajuns la un acord cu Laboratoarele Grimault din Franta, pentru promovarea produselor sale in India si infiintarii unei unitati de productie in Mumbai. Aceasta companie a capatat in timp experienta considerabila in productia produselor pentru Diabet, Vitiligo, Psoriasis si dereglari hepatice.

1961

Primul probiotic din India – LACTISYN – a fost lansat in 1966. Abia recent conceptul de probiotice a inceput sa fie apreciat in India.

Franco Indian a infiintat ulterior WARDEX PHARMACEUTICALS PVT. LTD. pentru a satisfice cererea in continua crestere pentru produsele din gama DEXORANGE, cel mai important hematinic din piata si liderul pe acest segment.

1966

In 2015 Franco Indian a lansat pe piata primul produs de tip mix-carotenoid din India – MIXCAROTIN – un produs menit sa consolideze pozitia companiei pe piata suplimentelor alimentare.

2015

R&D Department

Departamentul de Cercetare al Franco-Indian este o parte esențială a strategiei de creștere și este pe deplin dedicat cultivarii de idei inovatoare și de cercetare în domeniul asistenței medicale, straduindu-se sa dezvolte noi strategii, standarde și sisteme pentru îmbunătățirea continuă a valorii terapeutice și de piață maxime pentru a îmbunătăți îngrijirea și a asigura conformitatea.

3 fabrici – fiecare dintre acestea sunt echipate cu instalatii speciale de temperatură combinata și depozitare monitorizata pentru produse finite și materii prime, o zonă de producție și de ambalare și un laborator de control al calității complet calificat.

Global presence

FIPPL began its overseas expansion in the early 80’s and today exports its formulations to more than 15 countries globally, including countries in Asia and Africa, through its worldwide distribution network.